Πέμπτη 20 Σεπτεμβρίου 2012

ΠΡΟΓΝΩΣΤΙΚΑ EUROPA LEAGUE PART 1

Προβλέψεις αγώνων που αρχίζουν στις 20:00

Πολλά ματς έχει και η σημερινή μέρα καθώς έχουμε τους ομίλους του Europa League.Πάμε στα προγνωστικά μας και θα ακολουθήσουν ακόμα περισσότερα για τα βραδινά ματς.


  • Νάπολι-Αϊκ Στοκχόλμης: Πρόταση Only Napoli Score(2.05)-NG(1.70). Φορμαρισμένη ξεκίνησε η Νάπολι στο campionato έχοντας 3 στις 3 νίκες και 8-2 γκολ.11 στα 13 σερί ΝG  έχουν οι Ναπολιτάνοι εντός έδρας στο Europa League.Παρόμοια παράδοση σε NG έχουν και οι Σουηδοί που δεν έχουν κερδίσει καμία ιταλική ομάδα στο παρελθόν και μάλιστα δεν έχουν σκοράρει ποτέ απέναντι σε Ιταλούς.
  • Βικτόρια Πλεζν-Ακαδέμικα: Πρόταση 1(1.73). Νίκη το σ/κ για τους Τσέχους στο ντέρμπι απέναντι στη Σπάρτα Πράγας, οι οποίοι σκοράρουν πάντα στο γήπεδο τους στην Ευρώπη(εκτός από μια φορά με αντίπαλο την Μπαρτσελόνα).Άπειρη στην Ευρώπη η Ακαδέμικα που έχει ξεκινήσει με 3 ισοπαλίες στην πορτογαλική λίγκα.
  • Ουντινέζε-Ανζί: Πρόταση DrawNoBet Ανζί. Αξίζει να ποντάρουμε πάνω στην Ανζί καθώς είναι πολύ φορμαρισμένη έχοντας 6 στις 6 νίκες στα προκριματικά του Europa League και 15-0 τέρματα.Έχει φτιάξει ένα πολύ δυνατό ρόστερ σε αντίθεση με τους Ιταλούς που πούλησαν σχεδόν όλους τους καλύτερους παίκτες τους.Καμία νίκη σε 3 ματς στο campionato για την Ουντινέζε και μόλις μια ισοπαλία.Καλύπτουμε με DNB σε περίπτωση ισοπαλίας.
Οι αποδόσεις είναι από τη williamhill.
Ελπίζουμε να έχουν την ίδια επιτυχία τα προγνωστικά μας όπως τις προηγούμενες μέρες.

Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου