Σάββατο 22 Σεπτεμβρίου 2012

ΠΡΟΓΝΩΣΤΙΚΑ ΣΑΒΒΑΤΟ 22/09

Πρέμιερ λιγκ και Μπουντεσλίγκα

Σήμερα θα επικεντρωθούμε σε 2 μεγάλα πρωταθλήματα για να δώσουμε τις εκτιμήσεις μας.Ξεκινάμε λοιπόν με την ελπίδα ότι θα συνεχίσουμε να σας στέλνουμε ταμείο όπως τις προηγούμενες μέρες.

  • Γουίγκαν-Φούλαμ: Πρόταση Φούλαμ Δίχως Ισοπαλία(2.10). Η Φούλαμ είναι φορμαρισμένη.Έχει τρομερή παράδοση απέναντι στη Γουίγκαν.Έχει να χάσει εδώ και 11 ματς.Σιγά-σιγά παίρνει μπροστά και η μηχανή που λέγεται Μπερμπάτοφ.Καλύπτουμε και με την ισοπαλία για σιγουριά.6 γκολ στις 2 τελευταίες τους ήττες έχει δεχτεί η Γουίγκαν.Ίσως αξίζει το ρίσκο να παίξουμε σκόρερ Μπερμπάτοφ-νίκη Φούλαμ(5.00)
  • Γουέστ Μπρομ-Ρέντινγκ: Πρόταση 1(1.73). Σε φόρμα η γηπεδούχος.Δεν την σταματάει τίποτα.Η ήττα από την επίσης φορμαρισμένη Φούλαμ την προηγούμενη αγωνιστική ήταν εντός προγράμματος.Σε κακή κατάσταση η Ρέντινγκ.Μέχρι στιγμής είναι σάκος του μποξ για τους αντιπάλους της.Δείχνει να παίζει μόνο για τις εμπειρίες.Ευκαιρία ο άσος σε αυτά τα επίπεδα.
  • Σάλκε-Μπάγερν Μονάχου: Πρόταση Οver(1.61), GG(1.57).Ένα ματς που περιμένουμε πολλά γκολ.Ένα μεγάλο ντέρμπι με την Σάλκε όμως να έχει κακή παράδοση απέναντι στη Μπάγερν.Σχεδόν όλα τα παιχνίδια over και για τους 2 φέτος(Σάλκε 4/5, Μπάγερν 6/6).Άρρωστος ο Χούντελαρ οπότε καλό είναι να περιμένουμε μέχρι τελευταία στιγμή τις αρχικές ενδεκάδες.
  • Αμβούργο-Ντόρτμουντ: Πρόταση 2(1.61),GG(1.67).Ο Φαν ντερ Φάαρτ επέστρεψε στο Αμβούργο και είναι έτοιμος να αντισταθμίσει τα πολλά αμυντικά κενά των γηπεδούχων.Δύσκολα κέρδισε η Ντόρτμουντ τον Άγιαξ μεσοβδόμαδα ωστόσο είναι σε πολύ καλύτερη κατάσταση από το Αμβούργο.
Από τη williamhill οι αποδόσεις.

Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου